Make your own free website on Tripod.com
 

format A4 - desene simple - medii ca dificultate de realizare
Incepand de la 15 RON - 65 RON cu TVA inclus

format A3 - desene simple - medii ca dificultate de realizare
Incepand de la 25 RON - 95 RON cu TVA inclus

orice format, indiferent de complexitatea desenului
Incepand de la 100 RON - pana la 800 RON cu TVA

Preturile se vor stabili si dupa numarul de ore pe care il va necesita fiecare desen in parte.

Pretul exact al desenelor / schitelor se va stabili dupa ce ne veti pune la dispozitie totata documentatia necesara. De preferat sa ne trimiteti documentatia pe adresa de e-mail specificata in rubrica "Contact"

Preturile sunt orientative, se va negocia in functie de cantitatea desenelor si de complexitatea acestora, pretul putand fi mai mic sau mai mare in functie de aspectele amintite mai sus.

Pentru a va realiza desene in autocad avem nevoie de schitele dvs in format electronic sau pe hartie. Nu ne ocupam de proiectare, doar de transpunerea schitelor deja existente in format electronic / autocad / dwg. dxf. valid in orice versiune autocad.

Pentru acestea se va incheia un contract de colaborare / prestari servicii si se va plati in avans 50% din valoarea contractului. Inainte de semnarea contractului se va stabili si termenul la care vor fi livrate desenele dvs.

Pentru a stabili timpul in care vom realiza desenele dvs. avem novoie ca dvs sa ne furnizati datele complete ale desenelor schitelor, etc urmand numai ca dupa aceea sa va spunem termenul la care vor fi finalizate, transpuse in format autocad. Nu va putem furniza data exacta decat in momentul in care vom avea toate detaliile despre ceea ce doriti sa va realizam, asadar nu se va semna contractul decat dupa ce vom avea toate datele necesare si dupa ce dvs veti plati jumatate din valoare stabilita de comun acord.

Plata se efectueaza prin alimentare de card iar pe adresa furnizata de dvs. veti primi chitanta si factura pentru sumele facturate - se vor trimite 2 facturi si 2 chitante pentru prima respectiv a doua parte a contractului.

Pentru oricare dintre desenele pe care le vom realiza vom emite factura fiscala pe care o veti primi prin posta, in preturile mai sus enumerate taxta pentru expedierea facturii nu este inclusa

www.tehnik-top.ro Voteaza / Adauga Site
© 2007 - toate drepturile rezervate - desen-tehnic.tripod.com